Субота, 27 квітня 2024

hr 2024 za

Новини

У Козлові молодь змагалася у знаннях Митрополита Андрея Шептицького

23 жовтня в приміщенні школи містечка Козлів (Тернопільщина) відбулася інтелектуальна гра «Брейн-ринг». Захід приурочили 150-тиріччю від дня народження Митрополита Андрея Шептицького, а організаторами його виступили священики Козлівського деканату на чолі з о.-деканом Романом Гуком.

IMG 6082

Близько 70 дітей шкільного віку з парафіяльних катехитичних шкіл Козлівського деканату позмагалися у знаннях особи Митрополита Андрея Шептицького. Власне, метою організаторів було зацікавити дітей та молодь до поглибленого вивчення життя та діяльності Митрополита, адже УГКЦ присвятила 2015 рік саме його постаті.

Змагання проходили у двох вікових категоріях: молодша (10-13 років) та старша (14-17 років). Перед початком гри учасників привітали отець-декан Роман Гук та голова Катехитичної комісії деканату о. Остап Луців, які побажали дітям успіхів і розпочали «Брейн-ринг» спільною молитвою.

Тематика гри базувалася на книзі про Митрополита Андрея Шептицького «Наш найдорожчий таточко. Дітям про митрополита Андрея Шептицького». Оцінювало компетентне журі, у склад якого входили: о.-декан Роман Гук, о. Євген Зарудний та о. Олег Довбенко.

В інтелектуальних двобіях зустрічалися такі команди: «Промінчики від Бога» і «Надія», «Золоті перли» і «Віра», «Назарет» і «Рамтух», «Діти Пастиря» і «Дзвіночок», а також «Благовіст».

Перемогу у молодшій віковій категорії здобула команда учасників з Таурова «Боже милосердя», у старшій – команда учасників з Великого Ходачкова «АММА».

Завершилися змагання привітаннями переможців та спільною фотографією, після чого всіх учасників запросили за солодкий стіл.

IMG 6112IMG 6075IMG 6073

повідомив о. Остап Луців

Публікації "Божого сіяча"

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop