П'ятниця, 26 квітня 2024

hr 2024 za

Новини

На парафії Христового Воскресіння м. Збараж відкрили Рік Божого Милосердя

З ініціативи настоятеля храму Христового Воскресіння отця Олексія Боднарчука на парафії Христового Воскресіння м. Збараж розпочалися заходи приурочені Року Божого Милосердя. 19 грудня з нагоди свята св. Миколая всі діти, які відвідують храм отримали солодкі подарунки.

s1

Не залишилися поза увагою одинокі люди, хворі і немічні вірні парафії. Їх відвідали отці, разом з мирянами, принісши у їхні домівки свято разом з солодкими подарунками.

Діти Марійської дружини разом зі своїм духовним наставником отцем Омеляном Колодчаком, який є водночас в’язничним капеланом ВК №63, відвідали жінок у в’язниці. Для засуджених жінок діти приготували сценку про святого Миколая, привезли для ув’язнених жінок солодощі і мандаринки, а також подарунки від спільноти «Матері в молитві» нашого храму і храму Святого Юрія.

Вже традиційно, впродовж кількох років, на парафії у передріздвяний час відправляється дев’ятниця, під час якої всі зможуть приступити до Тайни Покаяння, очистити свою душу від гріхів, щоб з чистим серцем гідно зустріти Новонародженого Христа і відчути Боже Милосердя через Святу Тайну Євхаристії. Щовечора на протязі 23-31 грудня в храмі Христового Воскресіння о 17:30 буде Служба Божа в наміренні дев’ятниці і благословення мощами св. апостола Андрія Первозванного.

s2s3s4

повідомила Надія Тхір

Публікації "Божого сіяча"

Приєднуйтесь до нас

 

Відеогалерея

pop